LED panelen kunnen heel veelzijdig gebruikt worden, ze kunnen in een systeemplafond gelegd worden of met een opbouwrand als opbouw lamp dienen, of met staaldraadjes als hanglamp dienen.LED-panelen zijn ontworpen om helder en gelijkmatig licht te verspreiden over een groot oppervlak.

Een LED-paneel bestaat uit een reeks LED's die op een achtergrondpaneel zijn gemonteerd, of in de rand van een paneel. Het paneel bevat een diffuser om het licht te verspreiden en schittering te verminderen. Het diffuse licht zorgt voor een gelijkmatige verlichting zonder schaduwen of hotspots, waardoor het ideaal is voor toepassingen zoals kantoren, winkels, scholen en huizen.

Wat LED-panelen nog aantrekkelijker maakt, is hun energie-efficiëntie. LED's verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën, zoals gloeilampen of TL-buizen, en gaan veel langer mee. Dit maakt LED-panelen niet alleen kosteneffectief op de lange termijn, maar ook milieuvriendelijk. Bovendien hebben LED-panelen een langere levensduur en vereisen ze minder frequent vervanging van lampen, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »