Verlichting voor winkels, horeca en overige openbare ruimtes

Veel gebruikte producten zijn de 1 fase rail producten (kies altijd hetzelfde merk) en 3 fase rail producten (de spots, hanglampen, en adapters kunnen op alle merken 3 fase rails)

In deze categorie vind u alle verlichting om een winkel volledig in de spotlight te zetten, of verlichting om een horecazaak heel gezellig te verlichten. Winkelverlichting speelt een cruciale rol in de algehele ervaring en het succes van een winkel. Het is veel meer dan alleen het verlichten van een ruimte; het kan de sfeer, de stemming en de manier waarop producten worden waargenomen beïnvloeden. De juiste winkelverlichting kan de aandacht van klanten trekken, de verkoop stimuleren en een positieve indruk achterlaten.

Daarnaast kan verlichtingstechnologie een belangrijke rol spelen in de winkelverlichting. LED-verlichting is bijvoorbeeld populair vanwege de energie-efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid. LED's kunnen verschillende kleuren produceren, waardoor ze geschikt zijn voor het creëren van verschillende sferen en het benadrukken van specifieke producten. Bovendien kunnen LED's worden gedimd en aangepast om aan veranderende behoeften te voldoen.