SLV 1 Fase Railverlichting - Bestel voor €450,- en krijg 10% korting met kortingscode: SLV

Een 1 fase rail set bestaat bijvoorbeeld uit een voeding en stuk rail, eventueel verlengen met een doorverbinder en nog een stuk rail dan afsluiten met een eindkap en enkele spots voor aan de rail.

Met een 1 fase rail ben je altijd flexibel met het plaatsen en verplaatsen van spots en/of hanglampen.
Een complete set bestaat bijvoorbeeld uit 1 lengte rail, 1 eindvoeding, 1 eindkapje, en spots en/of hanglampen. Tip: plaats de rail in een ruimte rondom ca. 50cm van de wand tegen het plafond en richt de spots iets op de muur, dit geeft een zeer gezellig effect door de indirecte verlichting via de wanden. Het belangrijkste kenmerk van 1-fase railverlichting is de mogelijkheid om meerdere verlichtingsarmaturen aan te sluiten op één enkele voedingsbron. Dit maakt het systeem zeer efficiënt en gemakkelijk aan te passen aan verschillende verlichtingsbehoeften. De rail fungeert als een stroomgeleider, waardoor de verlichtingseenheden rechtstreeks op de voeding kunnen worden aangesloten.

Het installatieproces van 1-fase railverlichting is eenvoudig en vereist minimale bedrading. De rail kan aan het plafond of aan de wand worden gemonteerd, en de verlichtingseenheden kunnen eenvoudig op de rail worden geklikt of geschoven. Dit maakt het mogelijk om de verlichting snel en gemakkelijk aan te passen of te verplaatsen, waardoor het systeem ideaal is voor ruimtes waar de indeling vaak verandert. Dankzij de flexibiliteit, efficiëntie en aanpasbaarheid is 1-fase railverlichting een populaire keuze geworden voor commerciële ruimtes zoals winkels, galerijen, musea en tentoonstellingsruimtes. Het wordt ook steeds vaker gebruikt in woningen, waar het kan dienen als algemene verlichting of als accentverlichting om specifieke elementen of kunstwerken te benadrukken.

Bekijk hier het 1 fase rail verlichtingssysteem van het merk Lucide
Bekijk hier de Luxar 1 fase railverlichting

Rail verlichting uitleg:

Teken altijd de situatie van bovenaf gezien, teken eerst de rail hoe deze in de ruimte komt en teken daarna de rode lijn er bij om te zien of alle componenten aansluiten op elkaar.
Zie tekening hieronder voor voorbeelden: