Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Luxar.nl


Wanneer kom ik in aanmerking voor de gratis verzending?
Indien u voor 99 euro of meer besteld, is de bezorging kosteloos voor België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Dit geldt voor bestellingen met een maximum lengte van 110 cm.

Wat is jullie levertermijn?
Indien u voor 21:00 uur besteld is uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u. Wij streven er altijd naar uw bestelling, mits op voorraad, met 1 a 2 werkdagen binnen Nederland en België, bij u te hebben afgeleverd.

Hoe lang kan ik retourneren?
Luxar hanteert een retourtermijn van 30 kalenderdagen. Indien het u toch niet lukt om binnen 30 dagen te retourneren zullen wij altijd ons best doen om een passende oplossing te verzorgen. U bent als klant immers Koning bij Luxar. 

Wat betekent Niet goed? Geld terug! bij Luxar?
Wij begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om verlichting online aan te schaffen. U kunt uw bij Luxar bestelde artikelen gerust in uw eigen omgeving testen en uitproberen. Indien u niet tevreden bent krijgt u gewoon uw geld terug. Wij vragen u in dat geval de producten binnen een redelijke termijn van 30 dagen en in de originele verpakking en onbeschadigd te retourneren.

Hoezo ontvang ik meerdere pakketten?
Om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren, kan het voorkomen dat u meerdere pakketten ontvangt. Ook kan het voorkomen dat niet alle pakketten op dezelfde dag bij u worden aangeboden. Uiteraard krijgt u per pakket een Track & Trace code per e-mail toegezonden. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Is dit armatuur dimbaar?
In combinatie met een dimbare LED lichtbron is het geheel dimbaar, zit er al een vaste (LED) lichtbron in het armatuur dan zal er altijd dimbaar bijstaan als het dimbaar is.

Kan dit armatuur in de badkamer gebruikt worden?
In badkamers zijn verschillende zones te vinden die aan verschillende IP waardes moeten voldoen. Zo moet er 60 cm rondom het bad en de douche minimaal IP44 worden gebruikt en mag er daarbuiten IP21 gebruikt worden. Verdere uitleg vind u op de pagina IP waardes.

Installeerd Luxar de verlichting ook?
Ja, Luxar heeft een installatieservice waar u tegen betaling gebruik van kan maken, zo worden al u lampen voor u geïnstalleerd op locatie wanneer het u uitkomt. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook terecht voor een het maken van een lichtplan?
Ja, doormiddel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Onze verlichting experts maken op basis van het adviesgesprek een gedetailleerd verlichtingsplan. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook korting krijgen?
Wij hanteren onze laagste prijsgarantie en daarmee bent u als particulier zeker van de laagste prijs. Gezien de kleine marges in de verlichting branche is het niet te doen om u daarnaast nog een verdere korting te geven. In de gevallen dat dit wel mogelijk is, passen wij een voor u zichtbare staffelkorting toe. Naast onze laagste prijs garantie kunt u echter ook altijd op onze 'ouderwetse' service rekenen.
Indien u een elektrotechnisch montage bedrijf, installatie bedrijf in verlichting, architect of projectontwikkelaar bent, dan kunnen wij u van extra korting voorzien. U kunt dan bij Luxar tegen groothandelsprijzen inkopen. Hiervoor is het noodzakelijk om allereerst een account aan te maken.

Zit er een lichtbron bij deze armatuur?
Tegenwoordig worden steeds meer armaturen van een vaste LED voorzien. Indien er een lichtbron bij de armatuur geleverd wordt, staat dit er nadrukkelijk bij. Indien er geen lichtbron bij de armaturen zit, staan de passende lichtbronnen bij de gerelateerde producten, onderaan de betreffende product pagina.

Staat uw vraag er niet bij?
Neem aub contact met ons op, wij helpen u graag verder.