Global 3 Fase railverlichting - Bestel voor €450,- en krijg 10% korting met kortingscode: Global

Een 3 fase rail set bestaat bijvoorbeeld uit een voeding en stuk rail, eventueel verlengen met een doorverbinder en nog een stuk rail dan afsluiten met een eindkap en enkele spots voor aan de rail.

De 3 fase rail van Global is de meest verkochte fase rail in de wereld van de professionele verlichting.
Deze spanningsrail wordt veelal gebruikt in winkels, showrooms, restaurants, kantoren, openbare gebouwen, enz.

3 Fase railverlichting van Global is een flexibel en veelzijdig verlichtingssysteem. Het systeem bestaat uit een rail met drie stroomgeleiders, waarop verlichtingseenheden kunnen worden bevestigd en verplaatst naar verschillende posities langs de rail.

Het gebruik van 3 fasen biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele enkelfasige systemen. Ten eerste maakt het driefasige systeem het mogelijk om de belasting over de drie geleiders te verdelen, waardoor een hoger vermogen kan worden geleverd. Dit betekent dat er meer verlichtingseenheden op de rail kunnen worden aangesloten zonder dat dit ten koste gaat van de algehele prestaties. Daarnaast zorgt de flexibiliteit van de rail ervoor dat verlichtingseenheden gemakkelijk kunnen worden toegevoegd, verwijderd of verplaatst, zonder dat er bedrading hoeft te worden aangepast. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor situaties waarin de verlichtingsbehoefte regelmatig verandert, zoals bij tentoonstellingen, winkels of showrooms. En dat er per groep afzonderlijk kan worden gedimd of geschakeld. Bovendien biedt driefasige railverlichting de mogelijkheid om verschillende soorten verlichting te combineren, zoals spots, pendelarmaturen of track lights, waardoor een veelzijdige en aanpasbare verlichtingsoplossing ontstaat. Het systeem kan worden gebruikt voor algemene verlichting, accentverlichting of functionele verlichting, afhankelijk van de behoeften van de ruimte.

Met 3 Fase railverlichting kunnen gebruikers de verlichting eenvoudig afstellen en richten om de gewenste sfeer, focus of functionaliteit te bereiken. Dit maakt het ideaal voor het verlichten van grote ruimtes zoals winkels, galerijen, kantoren of expositieruimtes, waar flexibiliteit en aanpasbaarheid van essentieel belang zijn.

Rail verlichting uitleg:

Teken altijd de situatie van bovenaf gezien, teken eerst de rail hoe deze in de ruimte komt en teken daarna de rode lijn erbij om te zien of alle componenten aansluiten op elkaar.
Zie tekening hieronder voor voorbeelden:

Lees meer......