Over Luxar

Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres.
Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien.
Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft.

Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting.

Mijn naam is Sander Coolen, en ik heb in 2007 Luxar opgericht.

Liefde voor verlichting
De liefde voor verlichting had ik al als klein kind. Mijn slaapkamer bij mijn ouders had ik vol hangen met disco verlichting die ik veelal zelf maakte, zoals spots in alle kleuren om een mooie sfeer te maken en natuurlijk de blacklight TL buis. Ik verwonderde me er toen al over hoe je een mooie, intieme, gezellige of spannende sfeer kan creëren met verlichting. Door bijvoorbeeld met een spot iets moois uit te lichten en de ruimte er omheen donker te laten, of door bepaalde kleuren samen te gebruiken zoals blauw en oranje, of paars en groen. Toen ik op mijn 30e een tijd in een rolstoel kwam te zitten begon ik weer lampen te maken en kwam ik er achter dat daar toch echt mijn passie ligt. Ik heb vanuit mijn passie Luxar opgericht. Na de start vanuit huis met een kleine webshop en een kast als magazijn is Luxar inmiddels zo uitgegroeid dat het magazijn is ondergebracht bij het fullfilmentbedrijf Cocon in Doetinchem. Samen met hen kan ik nog verder groeien en de service bieden die ik graag wil, zoals bestellingen 's avonds versturen en een groot assortiment op voorraad hebben. Als natuur liefhebber ben ik natuurlijk heel blij met de opkomst van de energiezuinige LED verlichting. Door de gloeilamp of halogeen lamp te vervangen door LED’s wordt er aanzienlijk energie bespaard. Daar word ik blij van.

Sterke punten Luxar
Wat de webshop van Luxar kenmerkt is dat deze overzichtelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Verder zijn er geen onnodige prikkels of bla bla bla; alles is zeer duidelijk gecategoriseerd en met filters kunnen klanten makkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. En onze producten zijn altijd heel scherp geprijsd. De webshop die we hebben gecreëerd zit vol met moderne verlichtingsarmaturen en de beste LED lichtbronnen om zo de mooiste verlichting te kunnen aanbieden zodat iedereen thuis of op de klus een mooie sfeer kan maken. De webshop wordt steeds weer aangevuld met nieuwe producten en we volgen altijd de huidige trends. En interessante aanbiedingen vind u in de categorie Sale

Luxar voor bedrijven
Heeft u een installatiebedrijf in verlichting? Of bent u een architect of een projectontwikkelaar? En bestelt u vaak of in grote aantallen? Maak dan een account aan en vraag om uw specifieke korting. Luxar heeft een breed assortiment aan:


Luxar voor particulieren

Ons assortiment omvat sfeervolle verlichting voor uw woning. Wij verkopen onder andere:


Luxar helpt u graag met het ontwerpen van een lichtplan dat past bij uw woning, winkel, horeca- of kantoorpand. Interesse? Mail ons uw (aan)vraag!