Over Luxar

Lampen & verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl


U treft een groot aanbod aan verlichting en lampen aan in de online shop van Luxar.nl. Sinds 2007 verkopen wij online lampen en verlichtingsarmaturen door middel van onze webshop. Wij leveren uw online bestelde lampen snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Middels onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd goedkoop verlichting aanschaft.

Ons assortiment omvat zowel functionele als sfeervolle verlichting voor uw woning of bedrijf. Wij verkopen onder andere LED lampen, dimbare lampen, hanglampen, plafond inbouw lampen, plafond opbouw lampen, badkamerlampen en een uitgebreid assortiment inbouwspots maar zijn verder ook sterk in kantoorverlichting, rail verlichting, winkel verlichting, buiten verlichting. Naast dat u eenvoudig en veilig online lampen en verlichting bij ons kunt kopen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting.

Luxar is een groothandel in professionele verlichting met online webwinkel. Onze missie is om onze klanten te voorzien van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen die niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook economisch en duurzaam zijn. Hierdoor werken wij enkel met kwaliteitsproducten en één van onze sterke punten is dan ook onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Middels onze grote voorraad, is daarbij ook een snelle levering gegarandeerd.

Wij hebben meer dan 12,5 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie en staan bekend om onze goede licht adviezen en professionele klantenservice. Iedere dag weer gaan onze verlichtings experts samen met onze klanten op zoek naar passende verlichting. Wij zetten ons daarnaast ook dagelijks in voor een gezonder milieu. Daarom ondernemen wij maatschappelijk verantwoord en benadrukken wij ook het belang van het kiezen voor recyclebare LED verlichting.

Bent u op zoek naar een groothandel in verlichtingsarmaturen en lichtbronnen? Luxar.nl koopt rechtstreeks in bij de bekende licht fabrikanten. Wij kunnen u zodoende goede inkoopprijzen bieden als het gaat om projecten of grotere aantallen. Neem hiervoor contact met ons op en vermeld hierbij om welke artikelen en welke aantallen het gaat.

Heeft u een elektrotechnisch montage bedrijf, installatie bedrijf in verlichting, of bent u architect of projectontwikkelaar? Maak dan een account aan met uw KVK nummer en vraag uw specifieke korting aan.

Verlichting of lampen laten installeren? Uiteraard kunnen wij de door u gekocht verlichting ook direct voor u monteren door onze Luxar Licht Installatie Service. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden. In sommige gevallen kunnen wij ook zonder afspraak, al een scherpe prijs voor de installatie van uw verlichting aan u overleggen.

Als professioneel adviseur van projectverlichting helpen wij u graag met het ontwerpen van een gedetailleerd en doordacht lichtplan dat past bij uw winkel, horeca- of kantoorpand. Maak slimme keuzes en bespaar to wel 80% in uw energiekosten. Wij hebben uitstekende oplossingen voor ieder budget en kunnen direct uit eigen voorraad leveren.