Over Luxar

Luxar is dé groothandel voor professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres.
Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien.

Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad, voor 23 uur besteld, is meestal de volgende dag in huis. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft.

Ons assortiment bestaat uit basisverlichting wat voornamelijk functioneel moet zijn, en sfeervolle design verlichting voor een mooie sfeer voor woning en bedrijf.
Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u verlichting nodig voor een project of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting.

Sterke punten Luxar
Wat de webshop van Luxar kenmerkt is: overzichtelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Verder zijn er geen onnodige prikkels of bla bla bla, alles is duidelijk gecategoriseerd en met de filters kunt u makkelijk vinden waar u naar zoekt. Onze producten zijn altijd heel scherp geprijsd. De webshop wordt steeds weer aangevuld met nieuwe producten en we volgen altijd de huidige trends. En interessante aanbiedingen vind u in de categorie Sale

Luxar voor bedrijven
Heeft u een installatiebedrijf in verlichting? Of bent u een architect of een projectontwikkelaar? En bestelt u vaak of in grote aantallen? Maak dan een account aan en vraag om uw specifieke korting. Luxar heeft een breed assortiment aan:


Luxar voor particulieren

Ons assortiment omvat sfeervolle verlichting voor uw woning. Wij verkopen onder andere:

Luxar helpt u graag met het ontwerpen van een lichtplan dat past bij uw woning, winkel, horeca- of kantoorpand. Interesse? Mail ons uw (aan)vraag!