Bij onderstaande LED buizen worden ook LED starters geleverd, heeft u confessionele TL buizen met starters dan kunnen deze 1 op 1 vervangen worden door de LED buis en de LED starter. De LED buizen kunnen eventueel ook aan 1 kant van de buis rechtstreeks op 230 Volt worden aangesloten. De LED buizen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lichtkleuren, bij de informatiepagina lichtkleur vind u alle informatie hierover.

Led buizen hebben verschillende eigenschappen die ze populair maken:
Energie-efficiëntie:
Led buizen zijn zeer energiezuinig en verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele verlichtingssystemen. Ze zetten een groot deel van de energie om in licht, waardoor er minder verloren gaat aan warmte.
Lange levensduur: Led buizen hebben een lange levensduur en gaan veel langer mee dan traditionele gloeilampen of TL-buizen. Ze kunnen tot wel 50.000 branduren meegaan, wat resulteert in minder frequent vervangen en lagere onderhoudskosten.
Milieuvriendelijk: Vanwege hun energie-efficiëntie en lange levensduur hebben led buizen een lagere impact op het milieu. Ze bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en kunnen gemakkelijk gerecycled worden.
Directe verlichting: Led buizen geven direct helder licht zodra ze worden ingeschakeld, zonder enige opwarmtijd. Dit in tegenstelling tot sommige andere verlichtingstechnologieën, zoals TL-buizen, die tijd nodig hebben om op volle sterkte te komen.
Duurzaamheid: Led buizen zijn bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen. Ze zijn robuust en kunnen goed omgaan met verschillende omgevingsomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Al deze eigenschappen maken led buizen een populaire keuze voor verlichtingstoepassingen in verschillende sectoren, waaronder woningen, kantoren, winkels, straatverlichting en industriële omgevingen.