Installatieservice

Installatieservice Luxar.nl

Verlichting of lampen laten installeren? Uiteraard kunnen wij de door u gekocht verlichting ook direct voor u monteren door onze Luxar Licht Installatie Service. Geef in dat geval bij uw order in het opmerkingenveld aan dat u gebruik wilt maken van de verlichtings installatieservice. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak, zodat wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden. In sommige gevallen kunnen wij ook zonder afspraak, al een scherpe prijs voor de installatie van uw verlichting aan u overleggen. 

Hieronder vindt u onze uitgangspunten: 

Uurtarief per monteur á € 45,00 met een minimum van 1 uur. Uren en kilometers worden gerekend vanaf vertrek bij ons magazijn in Doetinchem en eindigen zodra onze monteurs weer terug zijn. De door ons gehanteerde kilometervergoeding is € 0,19 per gereden kilometer. Deze tarieven zijn exclusief 21% BTW. Indien er kosten gemaakt worden voor parkeren of overnachten dan stemmen wij dit van te voren met u af. Gebruikte materialen, voor zover u ze nog niet aangeschaft heeft bij ons, of noodzakelijke installatie materialen worden uiteraard ook aan u doorberekend.

Wilt u uw eigen lampen en armaturen laten monteren? Ook dat kan met onze verlichting installatie service. Neem daarvoor contact met ons op.