Installatieservice

Installatieservice Luxar.nl

Verlichting of lampen laten installeren? Uiteraard kunnen wij de door u gekocht verlichting ook direct voor u monteren door onze Luxar Licht Installatie Service. Geef in dat geval bij uw order in het opmerkingenveld aan dat u gebruik wilt maken van de verlichtings installatieservice. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak, zodat wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden. In sommige gevallen kunnen wij ook zonder afspraak, al een scherpe prijs voor de installatie van uw verlichting aan u overleggen. 

Hieronder vindt u onze uitgangspunten: 

Uurtarief per monteur á € 45,00 met een minimum van 1 uur. Uren en kilometers worden gerekend vanaf vertrek bij ons magazijn in Doetinchem en eindigen zodra onze monteurs weer terug zijn. De door ons gehanteerde kilometervergoeding is € 0,19 per gereden kilometer. Deze tarieven zijn exclusief 21% BTW. Indien er kosten gemaakt worden voor parkeren of overnachten dan stemmen wij dit van te voren met u af. Gebruikte materialen, voor zover u ze nog niet aangeschaft heeft bij ons, of noodzakelijke installatie materialen worden uiteraard ook aan u doorberekend.

Wilt u uw eigen lampen en armaturen laten monteren? Ook dat kan met onze verlichting installatie service. Neem daarvoor contact met ons op. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »