Noxion LED Automatic Dimmer Switch RLC

44,95 Incl. btw €49,95 Incl. btw
€37,15 Excl. btw 41,28 Excl. btw.
Handleiding
Stel een vraag over dit product
  • Grote voorraad & snel geleverd
  • Zeer hoge klanttevredenheid
  • Webshop Keurmerk
  • Thuis bekijken 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed? Geld terug!
  • Bij Luxar is klant koning

Specificaties

Merk:
Noxion
Artikelnummer:
238453

Informatie

De Noxion LED Automatische Dimmer Switch RLC is specifiek ontworpen om compatibel te zijn met dimbare LED-lampen, perfect voor zowel nieuwe als bestaande installaties.
Deze dimmer is te gebruiken met alle merken schakelmateriaal/dimmer-knoppen 4mm asje, door het bijgeleverde nokje past het ook op Busch-Jaeger 6mm asje.
Door op de dimmer te drukken gaat de lamp aan en uit, en door te draaien kan er gedimd worden.

Met de nieuwste dimtechnologie kan de Noxion LED Automatic Dimmer Switch de dimmodus automatisch aanpassen tussen Leading en Trailing Edge, dus automatische schakelen tussen fase afsnijding/ fase aansnijding, bij gebruik met LED-lampen is het maximale wattage bij Fase Aansnijding: 0-200W/VA en Fase Afsnijding: 0-300W/VA.
Bij gebruik met LED-lampen is het maximale wattage 300W in RC-modus en 200W in RL-modus; bij gebruik met halogeen- of gloeilampen is het maximale vermogen 300W.
Als veiligheidsmaatregel bevat de dimmer een ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en extreme temperaturen.
De Noxion LED Automatische Dimmer Switch RLC is compatibel met verschillende afdekplaten, zodat u de perfecte plaat kunt vinden die past bij de dimmer en uw decor. Het is een uitstekende keuze om huiselijke en commerciële verlichting te versterken en biedt helder licht dat naar keuze kan worden verzacht of helderder.