Noxion - LED Dimmer Soft touch

48,39 Incl. btw€39,99 Excl. btw Handleiding
Stel een vraag over dit product
  • Laagste prijs garantie
  • Retourneren tot 60 dagen
  • Achteraf betalen
  • Webshop keurmerk
  • Gratis verzenden vanaf €250
  • Installateur log in voor korting

Specificaties

Merk:
Noxion
Artikelnummer:
8719157013932
Levertijd:
1 werkdag (voor 23:00 besteld)

Informatie

De Noxion LED Automatische Dimmer Switch RLC is specifiek ontworpen om compatibel te zijn met dimbare LED-lampen, perfect voor zowel nieuwe als bestaande installaties.
Deze dimmer is te gebruiken met bijna alle merken schakelmateriaal/dimmer-knoppen 4mm asje, door het bijgeleverde nokje past het ook op Busch-Jaeger 6mm asje.
Door op de dimmer te drukken gaat de lamp aan en uit, en door te draaien kan er gedimd worden.

Met de nieuwste dimtechnologie kan de Noxion LED Automatic Dimmer Switch de dimmodus automatisch aanpassen tussen Leading en Trailing Edge, dus automatische schakelen tussen fase afsnijding/ fase aansnijding, bij gebruik met LED-lampen is het maximale wattage bij Fase Aansnijding: 0-200W/VA en Fase Afsnijding: 0-300W/VA.
Bij gebruik met LED-lampen is het maximale wattage 300W in RC-modus en 200W in RL-modus; bij gebruik met halogeen- of gloeilampen is het maximale vermogen 300W.
Als veiligheidsmaatregel bevat de dimmer een ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en extreme temperaturen.
De Noxion LED Automatische Dimmer Switch RLC is compatibel met verschillende afdekplaten, zodat u de perfecte plaat kunt vinden die past bij de dimmer en uw decor. Het is een uitstekende keuze om huiselijke en commerciële verlichting te versterken en biedt helder licht dat naar keuze kan worden verzacht of helderder.
De as van de dimmer is 4mm, er zit ook een dopje bij zodat deze ook geschikt gemaakt kan worden voor dimmerknoppen met een as van 6mm

Montage- en/of installatiebedrijven:
Heeft u een montage- en/of installatiebedrijf in verlichting? Mogelijk komt u in aanmerking voor een korting. Maak een account aan met uw KVK nummer en vraag om uw korting.


Bundels

inclusief 1x dimmerknop en afdekraam Gira

Busch-Jaeger afdekraam 1V Alpinwit

Afdekraam Busch-Jeager Alpinwit 1V

Busch-Jaeger dimmerknop Alpinwit

Centraalplaat met dimmerknop Busch-Jeager Alpinwit

inclusief 1x dimmerknop en afdekraam Busch-Jaeger