LED Opbouw Padverlichting 3W 3000K IP65 Long Wit

16,50 Incl. btw€13,64 Excl. btw
Stel een vraag over dit product
  • Gratis verzenden vanaf €99
  • Retourneren binnen 60 dagen
  • Klarna achteraf betalen
  • Webshop keurmerk certificaat
  • Luxar laagste prijs garantie
  • Installateur log in voor korting

Specificaties

Merk:
Optonica
Artikelnummer:
667517
Levertijd:
1-2 werkdagen

Informatie

Ontdek de veelzijdige LED rechthoekige voetpadlamp, ook wel step light, geschikt voor moeiteloze montage op diverse oppervlakken en muren. Deze multifunctionele LED-wandverlichting biedt talloze toepassingen, waaronder badkamerverlichting, huisomgevingen, en het verlichten van terrassen en veranda's. De opbouwbare wandlamp is zowel binnen als buiten bruikbaar dankzij de waterdichtheid met een indrukwekkende IP-waarde van IP65.

Met een moderne behuizing van mat wit polycarbonaat voegt deze rechthoekige voetpadlamp niet alleen stijl toe, maar ook duurzaamheid aan elke setting. Met een laag stroomverbruik van slechts 3 watt en bewuste positionering dicht bij de grond, combineert deze lamp efficiëntie met subtiele verlichting. Profiteer van extra voordelen, zoals het bevorderen van veiligheid, het creëren van een sfeervolle ambiance rondom uw woning, en het energiezuinige karakter van deze wandlamp.

Deze energiezuinige LED-wandlamp geeft niet alleen een eigentijdse uitstraling toe, maar ook functionaliteit aan elke binnen- of buitenruimte. Met een garantie van 2 jaar, geniet u langdurig van de perfecte combinatie van design, functionaliteit en zuinigheid met onze LED rechthoekige voetpadlamp.

Specificaties:
Wattage: 3W
Lichtkleur: 3000K
Lichtopbrengst: 100Lm
Lichtbundel: 65º
Spanning: 230V
Bescherming IP: 65
Bescherming IK: 09
Kleurweergave (CRI): CRI>80
Dimbaar: Nee
Kleur: Wit
Materiaal: ABS/PC
Maatvoering: 230x80x28mm
Branduren (gemiddeld): 25.000Hr

Op dit product krijgt u 2 Jaar Garantie.

Montage- en/of installatiebedrijven:
Heeft u een montage- en/of installatiebedrijf in verlichting? Mogelijk komt u in aanmerking voor een korting. Maak een account aan met uw KVK nummer en vraag om uw korting