LED RGB - RGBW Verlichting

RGB-verlichting en RGBW-verlichting zijn innovatieve lichtoplossingen die een wereld van creatieve mogelijkheden openen voor zowel thuis als op de werkplek.

Met RGB (Rood, Groen, Blauw) verlichting kunt u eindeloos experimenteren met kleuren en sferen. Pas de verlichting aan uw stemming aan of creëer een opvallend visueel effect in elke ruimte. Of het nu gaat om een ontspannende avond thuis, een feestje met vrienden of een opvallende zakelijke presentatie, RGB-verlichting geeft u de controle over de sfeer.

RGBW-verlichting voegt een extra dimensie toe met de toevoeging van een warm wit lichtkanaal (W). Hiermee kunt u niet alleen kleuren aanpassen, maar ook helderheid en witte tinten regelen. Dit maakt het perfect voor dagelijkse verlichting, waar u zowel functioneel licht als sfeerverlichting nodig heeft.

Beide soorten verlichting zijn gemakkelijk te bedienen via afstandsbedieningen of smartphone-apps, en ze zijn energiezuinig dankzij LED-technologie. Upgrade uw ruimte met RGB en RGBW-verlichting en laat uw verbeelding de vrije loop met kleur en licht.