LED Rail Verlichting

Een 1 fase rail set bestaat bijvoorbeeld uit een voeding en stuk rail, eventueel verlengen met een doorverbinder en nog een stuk rail dan afsluiten met een eindkap en enkele spots voor aan de rail.

De 1-fase spanningsrail is voornamelijk geschikt voor kleinere installaties, zoals in woningen, kleine winkels en horecagelegenheden. Het biedt een flexibele en eenvoudige oplossing voor het verlichten van diverse ruimtes.

1 fase rail verlichting

Bekijk de 1 fase rail producten

 

 

3 fase rail verlichting

Bekijk de 3 fase rail producten

Een 3 fase rail set bestaat bijvoorbeeld uit een voeding en stuk rail, eventueel verlengen met een doorverbinder en nog een stuk rail dan afsluiten met een eindkap en enkele spots voor aan de rail.

Voor grotere winkels, kantoren en tentoonstellingsruimtes of beurzen, wordt de 3-fasen spanningsrail ten zeerste aanbevolen. Deze biedt een veelzijdige en krachtige verlichtingsoplossing, waardoor verschillende verlichtingsscenario's mogelijk zijn voor een optimale presentatie en functionaliteit.

De 3-fasen spanningsrail biedt niet alleen een krachtige verlichtingsoplossing voor grotere winkels, kantoren en tentoonstellingsruimtes, maar heeft ook het voordeel dat het mogelijk maakt om lampen in drie verschillende groepen te schakelen en te dimmen. Hierdoor kunt u verschillende zones in de ruimte creëren en de verlichting aanpassen aan specifieke behoeften of sferen. Dit biedt maximale flexibiliteit en controle over de verlichting, waardoor u de ideale ambiance kunt creëren voor uw specifieke toepassing of evenement.


Rail verlichting uitleg:

Teken altijd de situatie van bovenaf gezien, teken eerst de rail hoe deze in de ruimte komt en teken daarna de rode lijn erbij om te zien of alle componenten aansluiten op elkaar.
Zie tekening hieronder voor voorbeelden: